Collectie onderdelen

Collectie onderdelen

Het grootste deel van de collectie is geregistreerd in een ‘database’. Veel voorwerpen zijn in het verleden in zwart/wit gefotografeerd, dat is niet meer van deze tijd  🙁 .

Daarom is de afgelopen winter begonnen met de klus alle voorwerpen (opnieuw) te fotograferen. Ongeveer 1/3 van de verzameling is gefotografeerd. De komende winter gaan we weer verder.

De eerste serie foto’s is inmiddels voorzien van gegevens uit de database. Het is de bedoeling op deze pagina’s de voortgang van het project te laten zien in de vorm van onderdelen van de collectie. De onderdelen worden geselecteerd op basis van een trefwoord.

Als eerste de selectie ‘Tegels’ u kunt ze hier bekijken.

Vindt  u het leuk van onze vorderingen op de hoogte te blijven wordt dan gratis-abonnee door (rechts op deze pagina) uw email-adres op te geven. Als een onderwerp u in het bizonder interesseert en u de voorwerpen ín “levende lijve” wilt zien kunt u natuurlijk ook in het museum komen kijken (zaterdag-morgen van 10-12 uur of na afspraak).

Ten slotte, alles rond het museum wordt gedaan door vrijwilligers.We hebben geen leden, maar u kunt wel donateur worden.

Maak  dan uw donatie (5, 10 of . . .€) over naar de Regio-bank rekeningnummer 963490761 van de Stichting tot Behoud van het Cultureel Erfgoed van Jacobswoude.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-Spam Quiz: