Nieuwe openingstijden Museum Van Hemessen in Woubrugge

Museum Van Hemessen aan de Dr. Lothlaan 1 in Woubrugge heeft de openingstijden gewijzigd. Was het museum tot 1 oktober ’s zaterdags van 10.00 tot 12.00 uur te bezoeken, nu kunnen geïnteresseerden op zondag tussen 14.00 en 16.00 uur zien wat er aan historisch materiaal  bewaard is gebleven. De toegang tot het museum blijft gratis.

Onderzoek door het bestuur van de Stichting tot Behoud van het Cultureel Erfgoed bij andere historische musea in onze omgeving heeft uitgewezen dat openstelling op zondag voor bezoekers de voorkeur heeft.

Niet alleen de openingstijden zijn veranderd: momenteel wordt druk gewerkt aan de herinrichting van het Woubrugse museum, waardoor er in de toekomst meer, en overzichtelijker exposities gehouden kunnen worden.

Museum Van Hemessen,
Dr. Lothlaan 1,
Woubrugge

Wilt u meer weten? Stuur ons een mailtje

Fotobijschrift

Jaap Haasbroek en Anneke Zwarst zijn bezig met de herinrichting.