Rondvlucht

Rondvlucht met een helikopter boven het dorp Woubrugge

Tijdens de Open Dag Waterrecreatie van 19 juni 2004 kon men een rondvlucht boven het dorp maken. Twee helikopters gaven de inwoners de unieke gelegenheid hun dorp vanuit de lucht te aanschouwen. Voor velen was dit bijzondere evenement een schot in de roos.

Er werd die dag veelvuldig gebruik gemaakt van deze mogelijkheid, en dit misschien zelfs tot ongenoegen van een aantal inwoners die door de geluidsoverlast werden getroffen. Speciaal voor deze dag werd het weiland langs de Wilgenlaan omgetoverd tot vliegveld. Enkele houten bielzen vormden een provisorische brug waarmee men vanaf de openbare weg de vliegmachines kon bereiken. Een lange stoet gegadigden stond, met de handen voor de oren, geduldig op hun beurt te wachten. Onder hen stond, naar verluid zelfs een aantal malen, de bekende fotografe Bep van der Laan. Van haar hand is de onderstaande serie foto’s die deze gebeurtenis onvergetelijk maakt.

Deze, en andere foto’s van de Open Dag Waterrecreatie 2004 zijn verkrijgbaar via de website van FotoBep.

 

 

 

Een van de vluchten is op video vastgelegd door mw Rie Rodenburg-Roosemalen. Deze video is inmiddels op DVD verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

One thought on “Rondvlucht

  1. Wat ontzettend leuk om op deze site een film van je moeder te zien
    Op de achtergrond is een stem te horen en die blijkt van mijn nicht te zijn Bianca de mannenstem ken ik nog niet thuisbrengen iemand die deze stem herkent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-Spam Quiz: